En smuk og mindeværdig afsked....

"Husk der er altid sorg i en krise, men ikke altid krise i en sorg"

Vi tackler tab forskelligt, fælles er dog at det tager tid, så giv dig tid og tag evt. kontakt til egen læge eller til en sorggruppe forat få hjælp og støtte.
Din læge kan hjælpe dig med at få psykologisk behandling,og du kan få økonomisk hjælp efter sundhedsloven. Det kan din læge fortælle meget mere om.

Sorggrupper

Rigtig mange kirker har sorg grupper, de er gratis. Din lokale sognepræst kan hjælpe dig med alle de praktiske oplysninger og evt. med sjælesorgs samtaler, hvis det er det du har behov for.

www.sorggrupperne.dk
Er et privat fortagende, der fysisk ligger i København. De hjælper gerne folk fra hele landet. Du kan læse om deres tilbud på deres hjemmeside eller ringe på 2149 3175.

www.mistetbarn.dk
Forældreforeningen VI HAR MISTET ET BARN. Hjælper også i hele landet. Du / I skal bare ringe 4495 1548 eller send en mail til foraeldreforeningen@mistetbarn.dk

www.spaedbarnsdoed.dk
Landsforeningen til støtte ved spædbarnsdød hjælper også i hele landet, ring på 3961 2451. Det kan være en god ide at få en anden til at ringe for dig / Jer første gang, der ringes.

| Cookiepolitik